Studio Apartman Rea :: Istra :: Pula

Osnovni podaci

Ime: Studio Apartman Rea

Vrsta: Apartman

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Pula , Istra

E-mail:
ksenija.marion-kesic@ri.t-com.hr

Telefon: +385 91 790 60 46

Pogodnosti

Plaža Lungo mare je udaljena svega 200 metara od nas
Nekoliko marketa (tačnije tri), dve pekare, zelena pijaca, pošta, apoteka, pizerije, kafići, restoran brze hrane, kao i mesto gde možete iznajmiti bicikl su na kratkoj pešačkoj udaljenosti od nas
U potpunosti opremljena kuhinja
Mašina za pranje veša
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Iz apartmana se pruža predivan pogled na uvek plavo Jadransko more

Studio Apartman Rea nalazi se u Puli, u neposrednoj blizini plaže Lungo mare koja je udaljena svega 200 metara. Savršena lokacija koju ima apartman Rea je ono što posebno privlači goste. U neposrednoj okolini imaćete na raspolaganju sve neophodne sadržaje koje vam mogu zatrebati na letnjem odmoru. Posebna pogodnost apartmana Rea je predivan pogled na more.

Nekoliko marketa (tačnije tri), dve pekare, zelena pijaca, pošta, apoteka, pizerije, kafići, restoran brze hrane, kao i mesto gde možete iznajmiti bicikl su na kratkoj pešačkoj udaljenosti od nas. Ljubitelji sporta mogu igrati tenis na terenima koji su smešteni na 200 metara ispod našeg kompleksa.

Apartman za 2 osobe

Ovaj prostrani, komforni i lepo uređeni apartman čine spavaća soba, kuhinja koja je odvojena vratima od sobe i zasebno kupatilo. Apartman je idealan za dve osobe, odnosno parove, ali i roditelje sa jednim malim detetom koje može spavati zajedno sa njima. Krevet u apartmanu je bračni, veoma udoban i širok.

Što se tiče ostalih sadržaja u apartmanu se nalazi mašina za pranje veša, TV sa kablovskim kanalima, ventilator koji je sasvim dovoljan za hlađenje, pa klima nije potrebna. Takođe, ovde možete koristiti i besplatan bežični internet. Posebna pogodnost apartmana je predivan pogled na uvek plavo Jadransko more. Takođe, odlukom Turističke zajednice Pula, odobreno nam je da izdajemo apartman i tokom maja i oktobra.

cene

Cene su za najam apartmana za 2 osobe po noćenju (ne po osobi).
Takođe, ovde može boraviti i jedno malo dete bez dodatnih troškova.
Za više informacija obratite nam se na mejl: ksenija.marion-kesic@ri.t-com.hr

Lokacija smeštaja

Centar grada Pule je na oko 1,5 km, a na istoj distanci su i veliki turistički centri Verudella, Zlatne Stijene-Splendid sa svojim lepim i uređenim plažama. Do njih možete stići brzo i lako svojim prevozom, čak i peške, a takođe tu su i autobusi čija stajališta se nalaze u neposrednoj blizini našeg apartmana. Jedna autobuska stanica je tačno ispred našeg kompleksa, a druge dve (Veruda i Stoja) na udaljenosti svega 200 do 250 metara.

Pula


Pula je najveći grad Istarske županije, leži u jugozapadnom delu Istraskog poluostrva, u zalivu Jadranskog mora, smeštena na 30km od Rovinja. Poznata je po svojoj blagoj klimi, mirnom moru i netaknutoj prirodi. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma, a ujedno je i tranzitna luka.


Pročitajte više

Istra


Istra je najveće hrvatsko poluostrvo, koje je oduvek bilo prava riznica raznolikosti, a poznata je i kao jedno od najrazvijenijih i najposećenijih regija u čitavoj zemlji. Ovo je jedinstveno područje gde se skladno prepliću bogata zelena polja, plodna unutrašnjost i dugačka slikovita obala sa brojnim ostrvima i uvalama.


Pročitajte više
Pročitajte više - Pula
  1. matjaz

    15.8.2015-.22.8.2015 slobodno?

Ostavite komentar:

*captcha is required for comment