Kuća za odmor Trošt :: Istra :: Štinjan

Osnovni podaci

Ime: Kuća za odmor Trošt

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Štinjan , Istra

E-mail:
jadranka.trost@guest.arnes.si

Telefon: +385 52 517 074 (HR broj)

Telefon: +386 1 765 52 42 (SLO broj)

Mobilni: +386 31 812 133 (SLO broj)

Pogodnosti

Kuća je smeštena na 900 m od velike plaže, samo 5 km od Pule
Pekare, kafići, restorani i pabovi u neposrednoj blizini
Dvorište sa bogatim zelenilom
Terasa sa garniturom za sedenje
Klima uređaj u apartmanu (korišćenje uz doplatu)
Potpuno opremljena kuhinja
TV
Apartman ima mašinu za veš
Besplatan bežični internet
Dozvoljeno za kućne ljubimce (uz doplatu)
Obezbeđen besplatan parking prostor

U predivnom Štinjanu, sa pogledom na Brione nalazi se naša Kuća za odmor Trošt, namenjena vašem odmoru i uživanju u mediteranskoj prirodi. Sam centar Pule sa raznovrsnom kulturnom ponudom udaljen je oko 5 kilometara od naše kuće, a popularna Fažana samo 4 kilometra.

Samo 10-ak minuta šetnje deli vas od dugačke plaže koja se proteže sve od Valbadona i Putižane do Fažane, tako da do ovog slikovitog gradića možete stići i šetnjom pored mora. U zaleđu ove kamenite i peščane plaže pruža se borova šuma pa ćete moći da uživate u hladovini tokom najtoplijeg dela dana. U centru Štinjana, samo nekoliko koraka od nas nalaze se pekare, prodavnice, poslastičarnice, simpatični kafići i nekoliko pabova, kao i lepa, mala crkva.

Kuća za odmor Trošt smeštena je u privatno, lepo uređenom zelenom dvorištu sa plemenitim voćkama, vinovom lozom i malim povrtnjakom, sa dosta prostora za igru mališana i druženje sa drugim gostima. Aerodrom je udaljen svega 10 kilometara, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspoalganju vam je i besplatan parking u okivru dvorišta. Takođe, sa sobom slobodno povedite i kućne ljubimce, pošto su i oni dobrodošli kod nas.

Studio za 2+1 osobu

U prizemlju naše kuće nalazi se lepo i jednostavno uređen studio namenjen romantičnim parovima, malim porodicama ili bliskim tročlanim društvima. Ovaj studio ima površinu od 32m2 i osmišljen je tako da pruži maksimum komfora i udobnosti. Sama pozicija studija čini ga senovitim i prijatnim, a bogato zelenilo donosi večernju svežinu koja nezdrave klima uređaje čini izlišnim.

Opremljen je jednim prostranim, francuskim ležajem i jednim pomoćnim krevetom, a veliki garderobni ormar i drugi funkcionalni nameštaj omogući će vam da se ovde sasvim lepo raspremite i raskomotite. Studio sadrži i kuhinju sa šporetnom pločom, frižiderom i svim posuđem koje vam može zatrebati da se sasvim opustite i uživate u hrani kao kod svoje kuće. Lepa trpezarija ovaj prostor čini dodatno udobnim, a pravo mesto za jutarnju kafu ili doručak svakako je i lepa terasa u senci limunova i drugih voćki. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a za sve ljubitelje društvenih mreža, mobilnih aplikacija ili eventualne poslovne obaveze, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Studio se otvara ka natkrivenoj terasi u vrtu namenjenoj vašem druženju i uživanju u predivnoj, mediteranskoj klimi.

Cena rentiranja studija u pred i post sezoni je 30€ po noćenju, dok je u špicu sezone cena 40€ po noćenju;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jadranka.trost@guest.arnes.si

Apartman za 4+1 osobu

Na prvom spratu naše kuće smešten je prostrani i moderno uređeni apartman, idealan za velike porodice ili petočlana društva, a pravi je izbor i za parove koji uživaju u zajedničkim letovanjima. Površine je 56 m2 okrenut je prema moru, i sa njegove terase i prozora pruža se predivan, panoramski pogled na uvek plavi Jadran.

Apartman je opremljen klima uređajem, a bogato zelenilo vrta čini večeri svežim i izuzetno prijatnim. U okviru apartmana na raspolaganju su vam dve spavaće sobe i prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, a raspored prostorija i elegantno uređenje čini ga izuzetno komfornim.

Spavaće sobe opremljene su francuskim ležajevima sa natkasnama na uzglavlju i noćnim svetlom, a garderobni ormani i toaletni stočići sa ogledalima omogući će vam da se ovde sasvim lepo raspremite i raskomotite. U većoj od ove dve spavaće sobe nalazi se i jedan pojedinačni krevet, a prostrani dnevni boravak namenjen je vašem druženju i zajedničkim aktivnostima. Pored garniture za sedenje, ovde je i sasvim opremljena kuhinja, pa se možete opustiti i uživati u hrani, omiljenim kafama i poslasticama kao kod svoje kuće. Sastavni deo apartmana je i veliko kupatilo sa kadom i kompletnim toaletnim priborom, a ovde se nalazi i mašina za veš, što ovaj apartman čini posebno pogodnim za porodice sa decom ili duži boravak.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti opuštajući se ispred TV-a, a za sve ljubitelje društvenih mreža, mobilnih aplikacija ili eventualne poslovne obaveze, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Za idealnu jutarnju kafu i pripreme za plažu, na raspolaganju vam je i velika, natkrivena terasa sa garniturom za sedenje i „hvatanje“ lepog jutarnjeg tena, odakle možete uživati u panoramskom pogledu na zelenilo vrta i šarmantni, primorski gradić.

Cena rentiranja apartmana u pred i post sezoni je 55€ po noćenju, dok je u špicu sezone cena 70€ po noćenju;
Za sve tačne informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: jadranka.trost@guest.arnes.si

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5

Štinjan


Štinjan je jedno od prigradskih naselja Pule koje se nalazi na krajnjem jugozapadu Istre. Mesto bogate istorije prvi put se spominje u vreme rimskog doba kao poljoprivredno dobro Pulskih Rimljana. Početkom XIX veka Štinjan pada pod Bečku vlast i postaje vojno gradilište. Osim novih građevina u tom periodu su izgrađeni i Brioni kao turističko odredište, a poslednjih 20-ak godina započinje ulaganje u infrastrukturu i potpiuno okretanje Štinjana turizmu.


Pročitajte više

Istra


Istra je najveće hrvatsko poluostrvo, koje je oduvek bilo prava riznica raznolikosti, a poznata je i kao jedno od najrazvijenijih i najposećenijih regija u čitavoj zemlji. Ovo je jedinstveno područje gde se skladno prepliću bogata zelena polja, plodna unutrašnjost i dugačka slikovita obala sa brojnim ostrvima i uvalama.


Pročitajte više
Pročitajte više - Štinjan
Ostavite komentar:

*captcha is required for comment