Hotel Dubrovnik :: Dubrovačka regija :: Dubrovnik

Osnovni podaci

Ime: Hotel Dubrovnik

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Dubrovnik , Dubrovačka regija

E-mail:
info@hoteldubrovnik.hr

Sajt:
www.hoteldubrovnik.hr

Telefon: +385 20 435 030

Telefon: +385 20 435 033

Faks: +385 20 435 999

Pogodnosti

Hotel ima ekskluzivnu lokaciju – na gradskom šetalištu, 80 m od plaže Lapad
Oko 3 km od istorijskog jezgra Dubrovnika
Aerodromski transfer, uz doplatu
Stalno otvorena recepcija
Turistički info-pult
Organizovanje izleta
Room-service
Restoran sa pansionskom i a la cart uslugom
Kafe-bar sa baštom na šetalištu
Salon sa velikim TV-om
Klima uređaji
Zvučno izolovane sobe
Terasa
Mini bar
Telefon
TV sa satelitskim kanalima
Besplatan bežični internet
Luskuzni apartman ima poptuno opremljenu kuhinju
Luksuzni apartman ima hidromasažnu kadu
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
Dozvoljeno za kućne ljubimce (uz prethodnu najavu)
Privatni parking uz rezevraciju

Hotel Dubrovnik nalazi se u prekrasnom zalivu Lapad, 3 km od istorijskog jezgra Dubrovnika. Smešten u bogatom zelenilu ovog malog poluostrva, na gradskom šetalištu sa mnogim kafićima, restoranima i suvenirnicama, i na samo nekoliko koraka od naveće i najlepše plaže Lapad.

U elegantnom restoranu hotela Dubrovnik sa pansionskom i a la carte uslugom možete probati specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, a vinska karta zadovoljiće i najprobirljivije ljubitelje vina. Odmah pored nas je i jedna fenomenalna poslastičarnica, a naš kafe bar ima i veliku ambiijentalnu terasu na samom šetalištu. Uz sve ovo, u hotelu će vas dočekati stalno otvorena recepcija i ljubazno i komunikativno osoblje, a gostima je na raspolaganju i mali, veoma udoban salon sa velikim TV-om.

Možete se osloniti na nas da organizujemo zanimljive izlete i obilaske istorijskog jezgra Dubrovnika, Eleftinska ostrva i druge interesantne aktivnosti kako biste u potpunosti iskoristili vreme u ovom predivnom gradu. Hotel nudi i uslugu aerodromskog transfera, a svi gosti koji dolaze sopstvenim prevozom mogu računati i na naš privatni parking, uz prethodnu rezervaciju.

Soba za 1-2 osobe

Hotel Dubrovnik nudi veliki izbor soba ukoliko planirate romantično bekstvo u paru, turističku ili poslovnu posetu ovom istorijskom gradu. Možete birati između 18 klimatizovanih soba uređenih u klasičnom modernom stilu. Sobe su opremljene pažljivo odabranim komadima nameštaja, sa prostranim francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, te funkcionalnim nameštajem koji će vam omogućiti da se raskomotite i sasvim raspremite.

Sve sobe su svetle i prostrane, a sadrže i radni prostor sa stolom i stolicom, kao i mali dnevni boravak sa foteljom ili sofom, što ih čini veoma komfornim i pogodnim za odmor, ali i rad, ukoliko imate poslovniih obaveza. Tu su i lepo uređena, privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima, fenom te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima, a radi vaše udobnosti, na raspolaganju vam je i mini bar. Takođe, zbog brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u svim sobama je dostupna besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a doručak vam možemo poslužiti i u krevetu. Sve sobe imaju i svoje divne balkone sa mobilijarom, kako biste uživali u predivnoj panorami grada, i zanimljivim prizorima sa šetališta.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hoteldubrovnik.hr

Soba za 3 osobe

Ove tri porodične sobe namenjene su odmoru sa decom ili bilskim tročlanim društvima. Klimatizovane, prostrane i svetle sobe su zvučno izolovane i pružiće vam obilje mira i privatnosti. Uređene su u klasičnom modernom stilu, opremljene pažljivo biranim nameštajem i tkaninama od prirodnih materijala, sa velikim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom. Uz to i garderobni orman sa vešalicama, natkasne i funkcionalni nameštaj omogući će vam da se ovde sasvim lepo raspremite i raskomotite.

Sobe sadrže i radni prostor sa stolom i stolicom, kao i mali dnevni obravak sa foteljom ili sofom, što ih čini veoma komfornim i pogodnim za odmor, ali i rad, ukoliko imate poslovniih obaveza. Tu su i moderna privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima, fenom te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima, a radi vaše udobnosti, na raspolaganju vam je i mini bar. Takođe, zbog brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u svim sobama je dostupna besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a doručak vam možemo poslužiti i u krevetu. Svoju jutarnju kafu možete popiti i na balkonu sa fantastičnim pogledom na gradsko šetalište.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hoteldubrovnik.hr

Apartman za 4 osobe

Za sve goste koji žele potpuni komfor, na raspolaganju su i ova tri prostrana apartmana namenjena kako porodicama, tako i romanitčnim parovima ili bliskim tročlanim ili četvoročlanim društvima. Apartmani su kliamtizovani i zvučno izolovani, pa će vam pružiti dosta mira i privatnosti. Veoma svetli i prijatni, uređeni su u klasinčnom modernom stilu, i opremljeni pažljivo biranim komadima nameštaja i tkaninama od prirodnih materijala.

Sastavni deo svakog apartmana je i dnevni boravak sa sofom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj, a na raspolaganju vam je i prostor za rad sa stolom i stolicom, ukoliko ste sa sobom poneli i neku poslovnu obavezu. Tu su i lepo uređena, privatna kupatila sa tuš kabinama, peškirima, fenom te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim kanalima, a radi vaše udobnosti, na raspolaganju vam je i mini bar. Takođe, zbog brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavom hotelu, pa tako i u apartmana je dostupna besplatna, bežična internet konekcija. Vaš boravak kod nas može biti zasnovan i na pansionskoj usluzi, a doručak vam možemo poslužiti i u krevetu. Svoju prvu kafu možete popiti i u bašti našeg kafea na samom šetalištu, ili na svojoj terasi sa pogledom na zelenilo i zanimljive gradske prizore.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hoteldubrovnik.hr

Lux apartman za 4+2 osobe

Posebna ponuda našeg hotela je ovaj luksuzni apartman namenjen boravku velikih porodica, zatim parova koji užvaju u zajedničkim putovanjima i kolegama. Ovaj klimatizovani, moderno uređeni apartman raspolaže sa dve spavaće sobe opremljene francuskim ležajevima, sa natkasnama i funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Dnevni boravak je opremljen kožnom garniturom sa trosedom, dvosedom i foteljom, namenjen zajedničkim aktivnostima i druženju, a može ponuditi i dodatni ležaj za još dve osobe. Tu je i potpuno opremljena kuhinja sa velikom trpezarijom, pa ovaj lux apartman nudi i porodičnu atmosferu doma i priliku da se sasvim opustite i svoju ishranu organizujete baš po svojoj meri. Prava prednost ovog apartmana je njegovo veliko kupatilo sa hidromasažnom kadom, peškirima, fenom te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom, a na raspolaganju vam je i odvojeni toalet.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz više LCD televizora sa satelitskim kanalima, a radi brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, dostupna je i besplatna, bežična internet konekcija. Ovaj raskošni apartman pružiće vam dosta prostora za druženje, i kretivan rad, a pravi prostor uživanja je velika terasa sa bašteniskim garniturama sa predivnim panoramskim pogledom na Dubrovnik i šetalište ispred hotela.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hoteldubrovnik.hr

Dubrovnik


Dubrovnik je grad, luka i turističko središte južnog hrvatskog primorja. Grad renesanse, istorije i kulture. Smešten je u podnožju Srđa (412 m), u dolini koju prema jugozapadu zatvara uzvišenje Lapada i manji greben sa najstarijim delom Dubrovnika. Nasipanjem močvarne doline između zaliva Gruško na severu i Starog Porta na jugu i izgradnjom Place (Straduna) stara gradska jezgra spojena su sa predgrađem na drugoj strani doline. Na taj način Stradun je postao središte grada i njegova glavna ulica.


Pročitajte više

Dubrovačka regija


Dubrovačka regija je najjužnija regija Hrvatske, koja se graniči sa Bosnom i Hercegovinom kod Neuma. Podeljena je na dva dela: dubrovački sa Korčulom i neretvanski. Peskovite plaže ove regije egzotične lepote i otvoreno more izloženo strmim obalama sa moćnim liticama, svrstavaju je među najlepše oblasti čitavog Sredozemlja.


Pročitajte višePročitajte više - Dubrovnik
Ostavite komentar:

*captcha is required for comment