Apartmani Pervan :: Istra :: Pula

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Pervan

Vrsta: Vila

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Pula , Istra

E-mail:
josip_pervan@net.hr

Telefon: +385 98 674 177

Pogodnosti

Vila je sagrađena 2010. godine
U dvorištu vile postoji veliki zidani roštilj
Obezbeđen parking prostor
U potpunosti opremljena kuhinja
Balkon sa garniturom za sedenje
Flat TV sa satelitskim kanalima
Klima uređaj
Moderni kafomat
Veš mašina
Bežični internet koji je za sve naše goste besplatan

Apartmani Pervan nalaze se u prelepoj Puli, tačnije u ulici Palisina br. 100. Objekat gde su smeštena 4 prostrana porodična apartmana je praktično nov (napravljen 2010 godine), i ovde možete uživati u miru, opuštenoj atmosferi uz sve neophodne pogodnosti koje vam mogu zatrebati na letnjem odmoru.

U dvorištu postoji veliki zidani roštilj koji mogu koristiti svi naši gosti, a tu su natkriveni stolovi i stolice gde možete ručati u idiličnoj atmosferi našeg vrta. U okviru kompleksa obezbeđen je i parking prostor za sve koji nas posete svojim kolima. Na pešačkoj udaljenosti od apartmana (300 metara) locirane su prodavnice i pekare, a do obližnjih plaža (Valkane, Stoja, Pješčna uvala, Zlatne Stijene i drugih) stiže se za svega 5 minuta vožnje kolima.

Apartman za 4 osobe

Kompleks Pervan raspolaže sa ukupno 4 apartmana koji mogu ugostiti do 4 osobe. Idealni su za porodični smeštaj, kao i za grupu prijatelja koji žele da zajedno provedu letnji odmor. Apartmani su moderno i sa ukusom opremljeni. Uredni su, jer se kod nas jako vodi računa o čistoći i izgledu. Dva apartmana su smeštena u prizemlju, a dva na spratu objekta.

Svaki apartman ima spavaću sobu, dnevni boravak sa potuno opremljenom kuhinjom, kupatilo sa WC-om i nameštenu terasu sa divnim pogledom na okruženje. Terase su savršena mesta za trenutke odmora, opuštanja ili druženja uz šoljicu kafe ili nekog hladnog napitka . Od sadržaja svaki apartman ima Flat TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, moderni kafomat, veš mašina i bežični internet koji je za sve naše goste besplatan.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: josip_pervan@net.hr

soba5

Pula


Pula je najveći grad Istarske županije, leži u jugozapadnom delu Istraskog poluostrva, u zalivu Jadranskog mora, smeštena na 30km od Rovinja. Poznata je po svojoj blagoj klimi, mirnom moru i netaknutoj prirodi. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma, a ujedno je i tranzitna luka.


Pročitajte više

Istra


Istra je najveće hrvatsko poluostrvo, koje je oduvek bilo prava riznica raznolikosti, a poznata je i kao jedno od najrazvijenijih i najposećenijih regija u čitavoj zemlji. Ovo je jedinstveno područje gde se skladno prepliću bogata zelena polja, plodna unutrašnjost i dugačka slikovita obala sa brojnim ostrvima i uvalama.


Pročitajte više
Pročitajte više - Pula
Ostavite komentar:

*captcha is required for comment