Apartmani Kruh Vuk Marija :: Riječka regija :: Dramalj

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Kruh Vuk Marija

Vrsta: Vila

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Dramalj , Riječka regija

E-mail:
ivankruhvuk@gmail.com

Telefon: +385 51 786 690

Mobilni: +385 95 919 86 10

Pogodnosti

Udaljenost od mora i šljunkovite plaže je svega 400 metara, do najbližih restorana i prodavnica ima 300 metara
Roštilj u vrtu vile
Obezbeđen parking prostor
Kućni ljubimci su dobrodošli
U potpunosti opremljena kuhinja sa frižiderom i zamrzivačem
Aparat za kafu
Klima uređaj
TV sa satelitskim kanalima
Posteljina se menja na sedam dana, a i peškiri su vam na raspolaganju (1 veliki i 1 mali po osobi)
Prostrana terasa sa garniturom za sedenje i prelepim pogledom (iz nekih soba se pogled pruža na prelepo Jadransko more)

Apartmani Kruh Vuk Marija nalaze se u mestu Dramalj, na oko 3 km udaljenosti od Crikvenice, sa kojom je povezano šetalištem uz more. Naš kompleks nudi dva velika porodična i komforna apartmana i jedan studio namenjen parovima ili roditeljima sa jednim detetom.

Udaljenost od mora i šljunkovite plaže je svega 400 metara, do najbližih restorana i prodavnica ima 300 metara, dok je najbliži aerodrom u Rijeci udaljen 19km.

U dvorištu postoji zidani roštilj koji mogu koristiti svi naši gosti, a tu je i parking prostor uz objekat za sve one koji nas posete svojim kolima. Takođe, sa sobom povedite i kućnog ljubimca, pošto su i oni dobrodošli kod nas.

Studio za 3 osobe

Ovaj studio se nalazi u prizemlju kompleksa, površine je 20m² i idelaan je za boravak parova. Bračni i još jedan odvojeni krevet nalaze se u istoj prostoriji zajedno sa kuhinjom. Potpuno opremljena kuhinja ima posuđe, lonce, pribor za jelo, kuhinjske krpe, šporet na struju, ringlu sa 4 ploče za kuvanje, frižider sa zamrzivačem i aparat za kafu.

Kupatilo je zasebno sa WC-om i tušem. Od ostalih sadržaja studio ima: klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu, TV sa satelitskim kanalima, posteljina se menja na sedam dana, a i peškiri su vam na raspolaganju (1 veliki i 1 mali po osobi). Terasa ovog studija je površine 6m² i odavde ćete imati delimičan pogled na more. Tu su i sto i stolice za odmor i opuštanje.

cene1

Cene su za najam studija za 3 osobe na bazi noćenja, uz uračunate sve takse.
Za više informacija obratite nam se na mejl: ivankruhvuk@gmail.com

Apartman za 6 osoba

Dva apartmana u kompleksu Kruh Vuk Marija mogu udobno da ugoste od 4 do 6 osoba. Nalaze se na prvom spratu objekta i površine su po 60 kvadrata. Imaju dve spavaće sobe sa udobnim krevetima, dnevni boravak gde je smešten jedan kauč za spavanje, a tu su i kuhinja i zasebno kupatilo sa WC-om i tušem.

Potpuno opremljena kuhinja ima posuđe, lonce, pribor za jelo, kuhinjske krpe, šporet na struju, ringlu sa 4 ploče za kuvanje, frižider sa zamrzivačem i aparat za kafu.

Apartmani poseduju klima uređaje čije je korišćenje uračunato u cenu, TV sa satelitskim kanalima, posteljinu, koja se menja na sedam dana, a i peškiri su vam na raspolaganju (1 veliki i 1 mali po osobi). Posebno lepa mesta su balkoni apartmana sa kojih se pruža direktan pogled na more. Ovde se nalaze sto i stolice, pa je idealno mesto za odmor, opuštanje uz šolju kafe ili omiljenog hladnog napitka.

cene2

Cene su za najam apartman za najviše 6 osoba na bazi noćenja, uz uračunate sve takse.
Za više informacija obratite nam se na mejl: ivankruhvuk@gmail.com

Dramalj


Dramalj je mesto u neposrednoj blizini Crikvenice, sa kojom je povezano dugim šetalištem duž obale. Nalazi se na 15km od Rijeke, a preko puta je smešteno ostrvo Krk. Ima oko 1400 stanovnika, uglavnom zaposlenih u turizmu i ugostiteljstvu. Zbog povoljnih prirodnih uslova, blizine Rijeke i Opatije, u drugoj polovini 20. veka ovo mesto su sve više počeli da posećuju turisti, planinari i lovci.


Pročitajte više

Riječka regija


Riječka regija, koja se nalazi u severnom delu Hrvatske, obuhvata područje grada Rijeke, severoistočni deo istarskog poluostrva, Kvarnerska ostrva i Gorski kotar. Sedište regiona je upravo grad Rijeka, treći po veličini hrvatski grad. Dužina obale iznosi 1065 km, dok je najviši vrh regije Bjelolasica-Kula (1534 metara), a naselje na najvećoj nadmorskoj visini Begovo Razdolje (1060 metara).


Pročitajte višePročitajte više - Dramalj
Ostavite komentar:

*captcha is required for comment