Apartmani Dora :: Dubrovačka regija :: Dubrovnik

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Dora

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Dubrovnik , Dubrovačka regija

E-mail:
dora.u.parizu@gmail.com

Telefon: +385 98 392 444

Pogodnosti

Apartmani se nalaze 600 metara od plaže
Zajedničko dvorište
Zajednički roštilj
Terasa u svakoj smeštajnoj jedinici
Potpuno opremljena kuhinja
Veš mašina
SAT TV
Klima uređaj
Besplatan bežični internet
Besplatan parking u sklopu dvorišta

Apartmani Dora, predstavljaju udoban i skladan smeštaj, koji se nalazi na samo 1.5km udaljenosti od svojevrsnog dragulja hrvatskog primorja, dubrovačkog Starog grada. Oni gosti koji ne žele da do tamo pešače, nekih 20-ak minuta, mogu, na autobuskoj stanici, odmah tu, nadomak kuće, sačekati autobus koji će ih do tamo odvesti znatno brže.

Do obližnje luke, koja se može i videti iz Apartmana Dora, takođe treba prošetati 15-ak minuta, kao i do šetališta Lapad, pored koga se nalazi i peščana plaža. Najbliže plaže pak, Bellvue i Libertas udaljene su oko 600 metara. Najbliži kafić i restoran veoma su blizu, na samo 50 metara, prodavnica prehrambenih proizvoda nešto dalja, 350m, dok do zelene pijace valja prepešačiti nekih 500 metara. Na 200m udaljenosti od apartmana nalazi se bazen, dok je wellnes centar udaljen 600m. Do najbližih teniskih terena ima 1km.

Apartman za 4 osobe (2+2)

U četvorokrevetnom apartmanu smeštaja Dora, porodica ili grupa prijatelja, osećaće se kao kod kuće. Spavaće u udobnom bračnom krevetu, u zasebnoj spavaćoj sobi, obučenom u mekanu posteljinu ili u dnevnom boravku, na kauču na razvlačenje gde se može smestiti dve osobe.

Omiljeno štivo, us spavaćoj sobi, moći će da čitaju uz lampe, a knjige i važne predmete da odlože na noćne stočiće pored kreveta. Za odlaganje garderobe mogu koristiti prostrani ormar u spavaćoj sobi. Pored klub stočića, polica i svih onih sitnica koje jedan smeštaj čine prijatnim, sastavni deo dnevnog boravka je i potpuno opremljena kuhinja sa sudoperom, frižiderom, šporetom sa ringlama i rernom i svim ostalim elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje.

Kraj kuhinje je smeštena i trpezarijica. Apartmanu pripada i uredno kupatilo sa tuš kabinom i veš mašinom, kao i terasa sa stolovima i stolicama i fantastičnim pogledom na prelepo zeleno okruženje vrta.

Gosti ovog apartmana mogu uživati u nekom od brojnih satelitskih programa na TV-u, ili u nekom od sadržaja dostupnom zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, dok će im u toku vrelih letnjih časova prijatnu temperaturu omogućiti besplatna klima.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: dora.u.parizu@gmail.com

Apartman za 5 osoba (4+1)

Biće teško pronaći značajnije i zanimljivije mesto za letovanje na hrvatskom primorju od Dubrovnika. A takođe, biće teško pronaći i prijatniji i ugodniji smeštaj za dve manje porodice ili grupu prijatelja od petokrevetnog apartmana smeštaja Dora. Skladno je uređen, komforan i lep, i svojim stanarima pružiće mir i udobnost kakvu zaslužuju na svom dragocenom odmoru.

Apartman ima 2 spavaće sobe. U njima se nalazi po jedan bračni krevet, obučen u lepu i kvalitetnu posteljinu, a pored njih su i noćni stočići i lampe, preko potrebni rekviziti za one koji uživaju u večernjoj dozi lagane literature. U sobama su i ormari, sa dovoljno mesta za odlaganje garderobe, a u jednoj od njih našlo se mesta i za mali radni sto.

U dnevnom boravku apartmana, smeštena je potpuno opremljena kuhinja koja sadrži sudoperu, frižider, šporet sa ringlama i rernom, mikser, mašinu za pranje sudova, kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i ručavanje. Kraj nje je i  trpezarije, a kauč na razvlačenje, u slučaju da u apartmanu boravi još jedna osoba, može poslužiti kao udoban ležaj. Tu je i lepo uređeno i moderno kupatilo sa kadom i peškirima.

Posetiocima su u Apartmanima Dora na raspolaganju mnogobrojni satelitski programi na TV-u, besplatan bežični internet, kao i klima koja će tokom toplih letnjih podneva obezbediti prijatnu temperaturu. Pa ipak, najlepši deo ovog smeštaja je prostrana terasa. Na njoj gosti, dok doručkuju, ispijaju jutarnju kaficu ili pak večeraju mogu uživati u cvrkutu ptica, mirisu mora koji donosi lagani povetarac ili pogledu na opuštajuće zelenilo vrta.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: dora.u.parizu@gmail.com

O smeštaju Apartmani Dora

Apartmani Dora okruženi su veselim, rascvetalim vrtom, sa monog zelenila i bujnog mediteranskog rastinja. Gosti ovde mogu uživati kako u tom prizoru, tako i u pripremi svojih omiljenih jela na roštilju koji im je takođe na raspolaganju.

Ljubazni i gostoljubivi domaćini Apartmana Dora potrudiće se da izađu u susret svakoj želji svojih gostiju i da njihov boravak u Dubrovniku učine što lepšim i vrednijim pamćenja. Kućni ljubimci su dobrodošli, a oni gosti koji dođu svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je za njih obezbeđen besplatan parking u sklopu dvorišta.

Dubrovnik


Dubrovnik je grad, luka i turističko središte južnog hrvatskog primorja. Grad renesanse, istorije i kulture. Smešten je u podnožju Srđa (412 m), u dolini koju prema jugozapadu zatvara uzvišenje Lapada i manji greben sa najstarijim delom Dubrovnika. Nasipanjem močvarne doline između zaliva Gruško na severu i Starog Porta na jugu i izgradnjom Place (Straduna) stara gradska jezgra spojena su sa predgrađem na drugoj strani doline. Na taj način Stradun je postao središte grada i njegova glavna ulica.


Pročitajte više

Dubrovačka regija


Dubrovačka regija je najjužnija regija Hrvatske, koja se graniči sa Bosnom i Hercegovinom kod Neuma. Podeljena je na dva dela: dubrovački sa Korčulom i neretvanski. Peskovite plaže ove regije egzotične lepote i otvoreno more izloženo strmim obalama sa moćnim liticama, svrstavaju je među najlepše oblasti čitavog Sredozemlja.


Pročitajte više
Pročitajte više - Dubrovnik
Ostavite komentar:

*captcha is required for comment