Apartmani Baška Voda :: Splitska regija :: Baška Voda

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Baška Voda

Vrsta: Vila

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Baška Voda , Splitska regija

E-mail:
vlado@demit.hr

E-mail 2:
baska.voda@hotmail.com

Sajt:
www.apartments-baskavoda.com

Telefon: + 385 91 27 53 730 (Vlado Remenar)

Pogodnosti

Do najbliže plaže ima svega 220 metara, do restorana 50 metarasa
Sa balkona i terasa naših smeštajnih jedinica se pruža pogled na more
Obezbeđeno parking mesto
Wi-Fi internet
TV sa satelitskim kanalima
Klima uređaj
Kuhinja (osim soba)

Apartmani Baška Voda nalaze se u istoimenom letovalištu koje pripada prelepoj splitskoj rivijeri. Lokacija naših apartmana je idealna za boravak osoba svih uzrasta, a pogodnosti i sadržaji koji vam mogu zatrebati na letnjem odmoru nalaze se u neposrednoj blizini našeg kompleksa. Tako do najbliže plaže ima svega 220 metara, do restorana 50 metara, a prodavnica, mesara i pošta su u krugu od 300 metara.

U kući postoje 4 apartmana (A1, A2, A3 i A5) za 4 osobe (2 odrasle + 2 dece), jedan studio (A4) za 3 osobe, zatim još jedan studio (A6) za 2 osobe, kao i jedna mala dvokrevetna soba.

Posebna pogodnost je što se sa balkona i terasa naših smeštajnih jedinica vidi more, pa ćete ovde uživati u zaista lepom pogledu. Pored kuće nalazi se i obezbeđeno parking mesto za sve one koji nas posete svojim kolima, takođe čitav kompleks apartmana Baška Voda “pokriven“ je Wi-Fi internetom, koji je za naše goste besplatan.

Soba za 2 osobe

Ova dvokrevetna soba nalazi se u prizemlju kuće. Od sadržaja ima bračni krevet, ugrađeni ormar, zasebno kupatilo, TV sa satelitskim kanalima, a tu je i klima uređaj. Ova soba nema kuhinju, kao ni balkon, ali gosti mogu koristiti nameštenu verandu ispred kuće koja je idealna za odmor i uživanje.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vlado@demit.hr

soba1

Studio za 2 osobe

Mali studio namenjen uglavnom za parove, a nalazi se na prvom spratu naše kuće. Nosi naziv A6 i sastoji se od bračnog kreveta, priručne kuhinjice sa posuđem i drugim elementima za pripremu i serviranje jednostavnih obroka i zasebnog kupatila.

Od sadržaja studio ima SAT TV i klima uređaj. Terasa sa garniturom za sedenje je savršeno mesto za odmor i npr. prvu jutarnju kafu pre nego što krenete na plažu. Sa terase imaćete predivan pogled na biserno Jadransko more.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vlado@demit.hr

soba4

Studio za 3 osobe

Trokrevetni studio (A4) koji je savršen za manje porodice ili grupu prijatelja koji žele da zajedno provedu letnji odomor. Nalazi se na drugom spratu našeg objekta. Ima bračni krevet i još jedan dodatni, potpuno opremljenu kuhinju s prostorom za ručavanje, kao i zasebno kupatilo.

Klima uređaj i TV sa satelitskim kanalima su takođe deo ponude ovog studija, a tu je i balkon sa kojeg se pruža fantastičan pogled na plavo Jadransko more. Balkon je opremljen garniturom za sedenje, pa ovde možete uživati u društvu prijatelja ili porodice u veoma lepom i idiličnom ambijentu, naročito u jutarnjim i večernjim satima.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vlado@demit.hr

Apartman za 4 osobe (2 odrasle + 2 dece)

Ukupno ima 4 ovakva porodična apartmana u kompleksu Baška Voda (A1, A2, A3 i A5). Po dva se nalaze na prvom i drugom spratu kuće. Svi imaju identične sadržaje. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet, dok je druga prostorija dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom gde postoji jedan veliki kauč na razvlačenje.

Apartmani su opremljeni i klima uređajima, a svaki ima i zasebno kupatilo, TV sa satelitskim kanalima, kao i prostrani balkon sa garniturom za sedenje i predivnim pogledom na uvek plavo Jadransko more. Ovde ćete sigurno u miru i tišini provoditi dobar deo vremena, pre i posle plaže.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vlado@demit.hr

Baška Voda


U podnožju planine Biokovo (1762 mnv), uz obalu kristalno čistog Jadranskog mora nalazi se ljupko letovalište Baška Voda. Nekada je to bilo malo ribarsko selo, da bi ovo idilično mesto danas postalo atraktivna turistička destinacija na Makarskoj Rivjeri, u srcu Dalmacije. Ovo je idealna destinacija za ljubitelje prirode, jer su plaže koje se nalaze u blizini prelepe, a tu je i mnoštvo staza za šetanje, kao i vožnju planinskog bicikla na padinama Biokova.


Pročitajte više

Splitska regija


Splitska regija zauzima središnji deo Dalmacije, i podjednako je atraktivna zbog prirodnih lepota priobalja i unutrašnjosti. Centar ove turističke regije je Split, najveći hrvatski priobalni grad (drugi po veličini posle Zagreba), i treća putnička luka na čitavom Sredozemlju.


Pročitajte više
Pročitajte više - Baška Voda
  1. Sobot Predrag

    Molim vas posaljite mi vas bankovni racun da bih mogao da uplatim 250€ . Moja supruga je danas razgovarala sa vama i rezervisala apartman od 3.8 do 13.8.15 .Unapred vam se zahvaljuje Fam.Sobot

  2. Virtual Private Server

    Ljetni smjestaj se nalazi na jednom od najljepsih dijelova Jadranske obale, u gradu Baska Voda, poznatom po dugim sljuncanim plazama i dobrom nocnom zivotu.

Ostavite komentar:

*captcha is required for comment