Apartmani Andretić :: Riječka regija :: Novi Vinodolski

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Andretić

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Novi Vinodolski , Riječka regija

E-mail:
zeljko.andretic@gmail.com

Telefon: +385 51 79 31 08

Mobilni: +385 98 169 817

Pogodnosti

Apartmani su udaljeni 100 metara od mora
Pogled na more sa terase svake smeštajne jedinice
Zajedničko dvorište sa roštilje, garniturom za sedenje i spoljnim tušem
Mini kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama, mikrotalasnom rernom, aparatom za kafu, električnim čajnikom i posuđem
LCD TV sa satelitskim programima
Klima uređaj (uz doplatu)
Korišćenje bežičnog interneta (uz minimalnu nadoknadu od 1,5 evra po danu)
Besplatan javni parking ispred smeštaja
Veš mašina (uz zahtev)
Magućnost da povedete svoje manje kućne ljubimce

Apartmani Andretić nalaze se u moderno uređenoj kući mediteranskog stila, u novom naselju Grabrova, koje se nalazi na 2.5km od centra gradića Novog Vinodolskog. Prirodna i čista plaža je na samo 100 metara od kuće, a uređena plaža počinje na udaljenosti od svega 600 metara.

Najbliža prodavnica udaljena je 500 metara, benzinska pumpa 2km, a do najbližeg aerodroma, na ostrvu Krk treba putovati 30km. Gostima naših apartmana na raspolaganju je šareno dvorište puno cveća i zelenila, u kome se nalaze spoljni tuš, zajednički roštilj na kome mogu praviti svoje omiljene specijalitete i uživati u odmoru na garniturama za sedenje, koje su takođe u sklopu zajedničkog dvorišta.

O svojim četvorotočkašima naši gosti ne moraju da brinu, jer ispred kuće postoji besplatan javni parking. Takođe uz obavezan dogovor, postoji mogućnost da na odmor u naše apartmane povedete i svoje manje kućne ljubimce.

Studio za 2 osobe

U sklopu apartmana Andretić postoji samo jedan studio površine 15m2 idealan za dve osobe. Smešten je na spratu kompleksa, a kao stvoren je za mirno i spokojno uživanje jednog para u neposrednoj blizini plavog Jadranskog mora.

U studiju se nalazi francuski ležaj i garderober, a tu su i dve stoličice i stočić, kao i mini kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama, mikrotalasnom rernom, aparatom za kafu, električnim čajnikom i posuđem neophodnim za pripremu obroka i obedovanje. Kupatilo je sa tuš kabinom, a gosti mogu svoju jutarnju kaficu ili večernje vino popiti na terasi, površine 4m2 sa garniturom za sedenje, uživajući u romantičnom pogledu na plavetnilo mora.

Svi posetioci apartmana Andretić takođe mogu uživati u mnogobrojnim satelitskim kanalima na TV-u, sa ravnim ekranom, ili u nekom od sadržaja po sopstvenom izboru. Na raspolaganju će Vam biti i korišćenje bežičnog interneta uz minimalnu novčanu nadoknadu od 1,5 evra po danu. Takođe, uz dogovor na raspolaganju je i veš mašina.

Cene se kreću od 23 do 35€ na bazi noćenja.
Studio je klimatizovan, a klima dostupna uz doplatu od 5€ dnevno.
Za više informacija obratite nam se na mejl: zeljko.andretic@gmail.com

studioza2-1a studioza2-2a studioza2-3a studioza2-4a studioza2-5a

Studio za 3 osobe

Studio za 3 osobe, smešten je u prizemlju kompleksa i savršeno će ugostiti porodicu sa dvoje male ili jednim većim detetom. U ovom studiju se nalazi jedan bračni krevet i jedan zaseban ležaj, kao i sto sa dve stolice, pogodan za ručavanje. Tu je i mini kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama, mikrotalasnom rernom, aparatom za kafu, električnim čajnikom i posuđem neophodnim za pripremu obroka i obedovanje.

Kupatilo je sa tuš kabinom, a gosti mogu svoju jutarnju kaficu, omiljeni napitak ili večernje vino popiti na terasi, uživajući u privilegiji pogleda na ovek lepi plavi Jadran. Takođe, uz dogovor na raspolaganju je i veš mašina.

Cene se kreću od 27 do 39€ na bazi noćenja.
Studio je klimatizovan, a klima dostupna uz doplatu od 5€ dnevno.
Za više informacija obratite nam se na mejl: zeljko.andretic@gmail.com

Apartman za 4 osobe

Kompleks Andretić raspolaže jednim apartmanom za 4 osobe, površine 40m2, koji se nalazi na prvom spratu objekta i koji će obezbediti idealan smeštaj za veću porodicu ili grupu prijatelja. U sklopu ovog apartmana postoje dve spavaće sobe. U jednoj je smešten bračni, a druga ima dva zasebna ležaja, ali po potrebi je moguće dodati još jedan pomoćni ležaj.

Pored svakog kreveta domaćini su stavili noćni stočić i lampu koja svim gostima omogućava uživanje u čitanju omiljenih knjiga. U obe sobe su smešteni stočić sa po dve stolice. Apartman raspolaže i mini kuhinjom sa sudoperom, frižiderom, ringlama, mikrotalasnom rernom, aparatom za kafu, električnim čajnikom i posuđem neophodnim za pripremu obroka i ručavanje. Tu je i kupatilo sa tuš kabinom, a gosti mogu uživati u čarobnom pogledu na plavu pučinu, ili posmatrati zalazak sunca sa terase, sedeći i odmarajući se na garnituri koja je tamo postavljena. Takođe, uz dogovor na raspolaganju je i veš mašina.

Cene se kreću od 33 do 55€ na bazi noćenja.
Studio je klimatizovan, a klima dostupna uz doplatu od 5€ dnevno.
Za više informacija obratite nam se na mejl: zeljko.andretic@gmail.com

apartmanza4-1a apartmanza4-2a apartmanza4-3a apartmanza4-4a apartmanza4-5a apartmanza4-6a

Plaža

plaža1 plaža2 plaža3 plaža4

Novi Vinodolski


Novi Vinodolski se nalazi u severnom delu hrvatskog primorja, u blizini Rijeke i ostrva Krk, kraj same magistrale, zbog čega je izuzetno lako doći do ovog zanimljivog gradića. Smešten u Vinodolskoj dolini, na obroncima brda, ovo mesto je idealna turistička destinacija za posetioce koji vole da kombinuju sve one dražesne čari Mediterana i Jadranskog mora, kao što su bujna mediteranska vegetacija, kvalitetni vinogradi i južno voće, sa kulturnim i istorijskim znamenitostima kao i arhitektonskim draguljima koje mogu da posmatraju dok šetaju starim, zanosnim ulicama ovog drevnog naselja.


Pročitajte više

Riječka regija


Riječka regija, koja se nalazi u severnom delu Hrvatske, obuhvata područje grada Rijeke, severoistočni deo istarskog poluostrva, Kvarnerska ostrva i Gorski kotar. Sedište regiona je upravo grad Rijeka, treći po veličini hrvatski grad. Dužina obale iznosi 1065 km, dok je najviši vrh regije Bjelolasica-Kula (1534 metara), a naselje na najvećoj nadmorskoj visini Begovo Razdolje (1060 metara).


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Vinodolski
Ostavite komentar:

*captcha is required for comment