Apartman Leopold :: Dubrovačka regija :: Dubrovnik

Osnovni podaci

Ime: Apartman Leopold

Vrsta: Vila

Rejting: (***)3 Zvezdice

Grad: Dubrovnik , Dubrovačka regija

E-mail:
maja.mozara@gmail.com

Telefon: +385 98 344 313

Pogodnosti

Centra grada je udaljenosti od 3 km ili samo 15-ak minuta autobusom
Udaljeni smo samo 300 metara od prelepe plaže Kopakabana
U potpunosti opremljena kuhinja (šporet , frižider, zamrzivač, čajnik i posuđe)
Pegla
Fen za kosu
Mašina za pranje veša
Klima uređaj
TV
Besplatan bežični internet

Dobrodošli u apartman Leopold koji se nalazi u Dubrovniku, tačnije lociran na poluostrvu Lapad, u ulici Riječkoj broj 12. Ako ste se odlučili za duži ili kraći boravak u Dubrovniku mi vam nudimo idealne uslove u našem udobnom i luksuznom apartmanu. Centra grada je udaljenosti od 3 km ili samo 15-ak minuta autobusom. Stajalište je pet minuta od apartmana, a svakih 10-15 minuta autobus prolazi ovde, tako da gotovo kad god poželite možete u poseti Starom gradu.

Apartman Leopold je nov i sa ukusnom uređen. U blizini se nalaze supermarketi, teniski tereni, kao i jedna od najboljih plaža na ovom delu Jadrana – Kopakabana (udaljena svega 300 metara). Takođe, na pešačkoj udaljenosti su i tržni centar sa velikim restoranom, pošta, bolnica, kao i dosta interesantnih  kafića i resotrana. U okviru kompleksa Leopold na raspolaganju će vam biti i obezbeđen parking prostor.

Apartman za 3 osobe

Ovaj prostrani i udobni apartman idealan je za manje porodice ili troje prijatelja koji žele da zajedno provedu letnji odmor. Apartman ima spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevnu sobu sa kuhinjom i sofom na razvlačenje, a tu su i zasebno kupatilo i balkon sa lepim pogledom na okolinu.

Trpezarija ima sto i četiri stolice, dok je kuhinja potpuno opremljena svim neophodnim sadržajima. Tu su: šporet , frižider, zamrzivač, čajnik i posuđe, kao i drugi elementi neophodni za pripremu i serviranje obroka. Od ostalih pogodnosti u apartmanu sačekaće vas i pegla, fen za kosu, mašina za pranje veša, klima uređaj i TV, peškiri i posteljina. Takođe, na raspolaganju će vam biti i besplatan bežični internet.

cene

Cene su za najam apartmana po noćenju (minimum je tri noćenja) ili za čitavu nedelju. Za više informacija obratite nam se na mejl: maja.mozara@gmail.com

soba1 soba4

Dubrovnik


Dubrovnik je grad, luka i turističko središte južnog hrvatskog primorja. Grad renesanse, istorije i kulture. Smešten je u podnožju Srđa (412 m), u dolini koju prema jugozapadu zatvara uzvišenje Lapada i manji greben sa najstarijim delom Dubrovnika. Nasipanjem močvarne doline između zaliva Gruško na severu i Starog Porta na jugu i izgradnjom Place (Straduna) stara gradska jezgra spojena su sa predgrađem na drugoj strani doline. Na taj način Stradun je postao središte grada i njegova glavna ulica.


Pročitajte više

Dubrovačka regija


Dubrovačka regija je najjužnija regija Hrvatske, koja se graniči sa Bosnom i Hercegovinom kod Neuma. Podeljena je na dva dela: dubrovački sa Korčulom i neretvanski. Peskovite plaže ove regije egzotične lepote i otvoreno more izloženo strmim obalama sa moćnim liticama, svrstavaju je među najlepše oblasti čitavog Sredozemlja.


Pročitajte više
Pročitajte više - Dubrovnik
Ostavite komentar:

*captcha is required for comment