Oblasti

Dubrovačka regija

Dubrovačka regija je najjužnija regija Hrvatske, koja se graniči sa Bosnom i Hercegovinom kod Neuma. Podeljena je na dva dela: dubrovački sa Korčulom i neretvanski. Peskovite plaže ove regije egzotične lepote i otvoreno more izloženo strmim obalama sa moćnim liticama, svrstavaju je među najlepše oblasti čitavog Sredozemlja.

Pročitajte više - Dubrovačka regijaRent-A-Car - Dubrovačka regijaIzleti/Ekskurzije - Dubrovačka regija

Smeštaji Dubrovačka regija

 • Dubrovačka regija - Ploče
  E-mail : hotel.bebic@ploce.hr
  Telefon : +385 20 676 400
  Hotel Bebić smešten je u luci, u samom centru mesta Ploče, koje pripada prelepoj dubrovačkoj rivijeri. Što se smeštajnih jedinica tiče, na raspolaganju su vam 34 dvokrevetne sobe, kao i 6 apartmana sa odvojenom spavaćom sobom. Sa balkona svih jedinica pruža se fenomenalan pogled na more, i ovo su omiljena mesta svih naših gostiju, za odmor i uživanje, pre i nakon plaže.

  Takođe, u okviru hotela nalazi se veliki klimatizovan restoran (prima do 300 gostiju), zatim tu su i snek bar, teretana, menjačnica, osiguran parking za sve naše goste, kao i mogućnost vezivanja manjih brodova za pristanište.
 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : nikola.cvjetkovic@yahoo.com
  Telefon : + 385 20 437 495
  Dobrodošli u naš porodično vođen smeštaj Dubrovnik Apartmani Nikola koji se nalazi u turističkom delu Dubrovnika, gde se nalazi i većina hotela u ovom predivnom gradu. Naši apartmani su novi, lepo uređeni i nude sve što Vam je neophodno za bezbrižan odmor i to na samo 100 metara udaljenosti!
 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : maja.mozara@gmail.com
  Telefon : +385 98 344 313
  Sajt:
  Dobrodošli u apartman Leopold koji se nalazi u Dubrovniku, tačnije lociran na poluostrvu Lapad, u ulici Riječkoj broj 12. Ako ste se odlučili za duži ili kraći boravak u Dubrovniku mi vam nudimo idealne uslove u našem udobnom i luksuznom apartmanu. Centra grada je udaljenosti od 3km ili samo 15-ak minuta autobusom. Stajalište je pet minuta od apartmana, a svakih 10-15 minuta autobus prolazi ovde, tako da gotovo kad god poželite možete u poseti Starom gradu.

  Apartman Leopold je nov i sa ukusnom uređen. U blizini se nalaze supermarketi, teniski tereni, kao i jedna od najboljih plaža na ovom delu Jadrana - Kopakabana (udaljena svega 300 metara). Takođe, na pešačkoj udaljenosti su i tržni centar sa velikim restoranom, pošta, bolnica, kao i dosta interesantnih kafića i resotrana. U okviru kompleksa Leopold na raspolaganju će vam biti i obezbeđen parking prostor.
 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : dora.u.parizu@gmail.com
  Telefon : +385 98 392 444
  Sajt:
  Apartmani Dora, predstavljaju udoban i skladan smeštaj, koji se nalazi na samo 1.5km udaljenosti od svojevrsnog dragulja hrvatskog primorja, dubrovačkog Starog grada. Oni gosti koji ne žele da do tamo pešače, nekih 20-ak minuta, mogu, na autobuskoj stanici, odmah tu, nadomak kuće, sačekati autobus koji će ih do tamo odvesti znatno brže.

  Do obližnje luke, koja se može i videti iz Apartmana Dora, takođe treba prošetati 15-ak minuta, kao i do šetališta Lapad, pored koga se nalazi i peščana plaža. Najbliže plaže pak, Bellvue i Libertas udaljene su oko 600 metara. Najbliži kafić i restoran veoma su blizu, na samo 50 metara, prodavnica prehrambenih proizvoda nešto dalja, 350m, dok do zelene pijace valja prepešačiti nekih 500 metara. Na 200m udaljenosti od apartmana nalazi se bazen, dok je wellnes centar udaljen 600m. Do najbližih teniskih terena ima 1km.
 • Dubrovačka regija - Trstenik
  E-mail : info@apartment-mainsquare.com
  Telefon : +385 91 151 19 67
  Kamena kućica Sunny Cottage sagrađena je u Trsteniku, na poluostrvu Pelješac daleko prepoznatljivom po svojim prelepim plažama. Smeštena je u tihom okruženju Donjeg Sela, a od najbliže plaže je deli svega 5 minuta laganog hoda.

  Kuća Sunny Cottage je sagrađena krajem XIX veka, a početkom XXI je preuređena i predstavlja deo porodičnog nasleđa, te stoga odiše prijatnom domaćinskom atmosferom i ljupkošću. Ispred kuće se nalazi predivan vrt kao i terasa sa stolom i stolicama, gde ćete moći da uživate. Tu su još i suncobran, dve ležalje i električni roštilj za sve ljubitelje hedonističkog odmora. takođe, ovde u vrtu, u hladu pored stabla šipka možete parkirati svoj automobil.
 • Dubrovačka regija - Cavtat
  E-mail : apartments-dub@net.hr
  Telefon : +385 20 479 664
  Apartmani Dub nalaze se u Cavtatu, na jedva 300 metara od gradskog šetališta sa plažama, barovima i restoranima. Smešteni na vrh lepog brežuljka sa koga se pruža jedinstven pogled na grad i morsku pučinu, naši aprtmani garantuju ugodan i miran odmor. U neposrednoj blizini je autobuska stanica, kao i prodavnica i restoran brze hrane, dok vas od popularne popoločane plaže Banac, deli tek sedam-osam minuta lagane šetnje.

  Cavtat je predivan grad udaljen jedva 20 kilometara od Dubrovnika, prelepe kilme i bogate kulturne baštine. Ovde ćete moći da uživate u raznovrsnoj turističkoj ponudi, izletima ka Dubrovniku ili drugim mestima u okolini, mediteranskoj klimi i divnom spoju moderne i renesansne arihtekture.
 • Dubrovačka regija - Cavtat
  E-mail : luli368@gmail.com
  Telefon : +385 98 344 072
  U malenom mestu Zvekovica pokraj prelepog Cavtata, nalaze se ugodni apartmani Klečak More. Udaljeni samo 3 km od dubrovačkog aerodroma, a do najbliže autobuske stanice u centru Cavtata ima oko 1 km. Ukoliko ste ljubitelj pravog primorskog duha i volite da na svojim putovanjima upoznajete meštane i raznovrsne tradicije, mala primosrka mestašca kao što je Zvekovica prava su mesta za vas. B

  lizina lepih, kamenih i peskovitih plaža pruža brojne mogućnosti za uživanje u letnjim danima, a srce Cavtata, sa svojom raznovrsnom turističkom ponudom, dugom istorijom i bogatom kulturnom baštinom nalazi se na jedva pola sata šetnje. Meštani će vam svakako preporučiti da jedan dan odmora odvojite za Duborvnik, i proverite zašto je ovo najatraktivniji grad na čitavom jadranskom priobalju. U neposrednoj blizini našeg kompleksa naći ćete restoran domaće kuhinje i supermarket, a suvenirnicu i gift-shop imate na raspolaganju u okviru naših apartmana.
 • Dubrovačka regija - Čilipi
  E-mail : hotelkonavle@gmail.com
  Telefon : +385 20 441 700
  U samom srcu slikovitog mestašca Čilipi nalazi se prelepi hotel Konavle, pravo mesto za odmor u nezaboravnom okruženju. Hotel je udaljen svega 2 km od međunarodnog aerodroma Dubrovnik, a stanica gradskog prevoza koja uključuje linije do Cavtata i Dubrovnika, nalazi se na samo 10 metara od hotela. U neposrednoj blizini pronaći ćete i supermarket, a u samom gradiću, pored našeg restorana i bara, postoje još dva kafića.

  Najbliža plaža na distanci je od 2 km od hotela (Luka Čilipi), a na raspolaganju su vam i mnoge druge, manje i veće plaže rasute čitavom obalom, a posebnu preporuku ima plaža Pasjača, koja se nalazi na 5 km od hotela. Do nje vode veoma lepe stepenice uklesane u stenu, a divni beli šljunak i tirkizna boja mora čine je jednom od najlepših na čitavom hrvatskom primorju.
 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : info@hoteldubrovnik.hr
  Telefon : +385 20 435 030
  Hotel Dubrovnik nalazi se u prekrasnom zalivu Lapad, 3 km od istorijskog jezgra Dubrovnika. Smešten u bogatom zelenilu ovog malog poluostrva, na gradskom šetalištu sa mnogim kafićima, restoranima i suvenirnicama, i na samo nekoliko koraka od naveće i najlepše plaže Lapad.

  U elegantnom restoranu hotela Dubrovnik sa pansionskom i a la carte uslugom možete probati specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, a vinska karta zadovoljiće i najprobirljivije ljubitelje vina. Odmah pored nas je i jedna fenomenalna poslastičarnica, a naš kafe bar ima i veliku ambiijentalnu terasu na samom šetalištu. Uz sve ovo, u hotelu će vas dočekati stalno otvorena recepcija i ljubazno i komunikativno osoblje, a gostima je na raspolaganju i mali, veoma udoban salon sa velikim TV-om.
 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : jadranka.milic@gmail.com
  Telefon : +385 20 412 728
  Apartman Milić nalaze se u Dubrovniku, samo nekoliko minuta vožnje od istorijskog jezgra grada. Sa plažom, centrom grada i mnogim kulturnim znamenitostima u neposrednoj okolini, naš apartman je na idealnoj lokaciji za bogat i opušten odmor, ali i za poslovne prilike u Dubrovniku. Kako smo locirani uz samu Jadransku magistralu i imamo dosta prostora za privatan parking, naš apartman je idealan i ukoliko dolazite sopstvenim prevozom. Takođe, ako ste rešili da se odmorite i od vožnje, preko puta kuće je stanica gradskog prevoza, a do Starog grada trebaće vam oko 20 minuta.

  Vašem uživanju namenjeno je i veliko, lepo uređeno dvorište Apartmana Milić, sa garniturom za sedenje u prirodnom ambijentu cvetnih žardinjera, travnjaka i zelenila. U dvorištu vam je na raspolaganju i roštilj ukoliko budete raspoloženi za prave gurmanluke, a i mališani se ovde mogu bezbedno igrati. Takođe, najmlađim gositma namenjeno je i nekoliko javnih igrališta u našoj blizini.