Smeštaj u gradu

Dubrovnik, Dubrovačka regija

Dubrovnik je grad, luka i turističko središte južnog hrvatskog primorja. Grad renesanse, istorije i kulture. Smešten je u podnožju Srđa (412 m), u dolini koju prema jugozapadu zatvara uzvišenje Lapada i manji greben sa najstarijim delom Dubrovnika. Nasipanjem močvarne doline između zaliva Gruško na severu i Starog Porta na jugu i izgradnjom Place (Straduna) stara gradska jezgra spojena su sa predgrađem na drugoj strani doline. Na taj način Stradun je postao središte grada i njegova glavna ulica.

Pročitajte više - DubrovnikRent-A-Car - DubrovnikIzleti/Ekskurzije - DubrovnikSmeštaji - Dubrovnik

 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : nikola.cvjetkovic@yahoo.com
  Telefon : + 385 20 437 495
  Dobrodošli u naš porodično vođen smeštaj Dubrovnik Apartmani Nikola koji se nalazi u turističkom delu Dubrovnika, gde se nalazi i većina hotela u ovom predivnom gradu. Naši apartmani su novi, lepo uređeni i nude sve što Vam je neophodno za bezbrižan odmor i to na samo 100 metara udaljenosti!
 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : maja.mozara@gmail.com
  Telefon : +385 98 344 313
  Sajt:
  Dobrodošli u apartman Leopold koji se nalazi u Dubrovniku, tačnije lociran na poluostrvu Lapad, u ulici Riječkoj broj 12. Ako ste se odlučili za duži ili kraći boravak u Dubrovniku mi vam nudimo idealne uslove u našem udobnom i luksuznom apartmanu. Centra grada je udaljenosti od 3km ili samo 15-ak minuta autobusom. Stajalište je pet minuta od apartmana, a svakih 10-15 minuta autobus prolazi ovde, tako da gotovo kad god poželite možete u poseti Starom gradu.

  Apartman Leopold je nov i sa ukusnom uređen. U blizini se nalaze supermarketi, teniski tereni, kao i jedna od najboljih plaža na ovom delu Jadrana - Kopakabana (udaljena svega 300 metara). Takođe, na pešačkoj udaljenosti su i tržni centar sa velikim restoranom, pošta, bolnica, kao i dosta interesantnih kafića i resotrana. U okviru kompleksa Leopold na raspolaganju će vam biti i obezbeđen parking prostor.
 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : dora.u.parizu@gmail.com
  Telefon : +385 98 392 444
  Sajt:
  Apartmani Dora, predstavljaju udoban i skladan smeštaj, koji se nalazi na samo 1.5km udaljenosti od svojevrsnog dragulja hrvatskog primorja, dubrovačkog Starog grada. Oni gosti koji ne žele da do tamo pešače, nekih 20-ak minuta, mogu, na autobuskoj stanici, odmah tu, nadomak kuće, sačekati autobus koji će ih do tamo odvesti znatno brže.

  Do obližnje luke, koja se može i videti iz Apartmana Dora, takođe treba prošetati 15-ak minuta, kao i do šetališta Lapad, pored koga se nalazi i peščana plaža. Najbliže plaže pak, Bellvue i Libertas udaljene su oko 600 metara. Najbliži kafić i restoran veoma su blizu, na samo 50 metara, prodavnica prehrambenih proizvoda nešto dalja, 350m, dok do zelene pijace valja prepešačiti nekih 500 metara. Na 200m udaljenosti od apartmana nalazi se bazen, dok je wellnes centar udaljen 600m. Do najbližih teniskih terena ima 1km.
 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : info@hoteldubrovnik.hr
  Telefon : +385 20 435 030
  Hotel Dubrovnik nalazi se u prekrasnom zalivu Lapad, 3 km od istorijskog jezgra Dubrovnika. Smešten u bogatom zelenilu ovog malog poluostrva, na gradskom šetalištu sa mnogim kafićima, restoranima i suvenirnicama, i na samo nekoliko koraka od naveće i najlepše plaže Lapad.

  U elegantnom restoranu hotela Dubrovnik sa pansionskom i a la carte uslugom možete probati specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, a vinska karta zadovoljiće i najprobirljivije ljubitelje vina. Odmah pored nas je i jedna fenomenalna poslastičarnica, a naš kafe bar ima i veliku ambiijentalnu terasu na samom šetalištu. Uz sve ovo, u hotelu će vas dočekati stalno otvorena recepcija i ljubazno i komunikativno osoblje, a gostima je na raspolaganju i mali, veoma udoban salon sa velikim TV-om.
 • Dubrovačka regija - Dubrovnik
  E-mail : jadranka.milic@gmail.com
  Telefon : +385 20 412 728
  Apartman Milić nalaze se u Dubrovniku, samo nekoliko minuta vožnje od istorijskog jezgra grada. Sa plažom, centrom grada i mnogim kulturnim znamenitostima u neposrednoj okolini, naš apartman je na idealnoj lokaciji za bogat i opušten odmor, ali i za poslovne prilike u Dubrovniku. Kako smo locirani uz samu Jadransku magistralu i imamo dosta prostora za privatan parking, naš apartman je idealan i ukoliko dolazite sopstvenim prevozom. Takođe, ako ste rešili da se odmorite i od vožnje, preko puta kuće je stanica gradskog prevoza, a do Starog grada trebaće vam oko 20 minuta.

  Vašem uživanju namenjeno je i veliko, lepo uređeno dvorište Apartmana Milić, sa garniturom za sedenje u prirodnom ambijentu cvetnih žardinjera, travnjaka i zelenila. U dvorištu vam je na raspolaganju i roštilj ukoliko budete raspoloženi za prave gurmanluke, a i mališani se ovde mogu bezbedno igrati. Takođe, najmlađim gositma namenjeno je i nekoliko javnih igrališta u našoj blizini.