Smeštaj u gradu

Baška Voda, Splitska regija

U podnožju planine Biokovo (1762 mnv), uz obalu kristalno čistog Jadranskog mora nalazi se ljupko letovalište Baška Voda. Nekada je to bilo malo ribarsko selo, da bi ovo idilično mesto danas postalo atraktivna turistička destinacija na Makarskoj Rivjeri, u srcu Dalmacije. Ovo je idealna destinacija za ljubitelje prirode, jer su plaže koje se nalaze u blizini prelepe, a tu je i mnoštvo staza za šetanje, kao i vožnju planinskog bicikla na padinama Biokova.

Pročitajte više - Baška VodaRent-A-Car - Baška VodaIzleti/Ekskurzije - Baška Voda


Smeštaji - Baška Voda

 • Splitska regija - Baška Voda
  E-mail : vlado@demit.hr
  Telefon : + 385 91 27 53 730 (Vlado Remenar)
  Apartmani Baška Voda nalaze se u istoimenom letovalištu koje pripada prelepoj splitskoj rivijeri. Lokacija naših apartmana je idealna za boravak osoba svih uzrasta, a pogodnosti i sadržaji koji vam mogu zatrebati na letnjem odmoru nalaze se u neposrednoj blizini našeg kompleksa. Tako do najbliže plaže ima svega 220 metara, do restorana 50 metara, a prodavnica, dućan, mesara i pošta su u krugu od 300 metara.
 • Splitska regija - Baška Voda
  E-mail : info@apartments-baska-voda.com
  Telefon : +385 99 8710 074
  U mirnom delu Baške Vode na prekrasnoj makarskoj rivijeri, nalaze se Apartmani Jelić. Udaljeni smo svega 400 metara od plaže i desetak minuta šetnje od centra gradića, a u našoj neposrednoj okolini nalazi se nekoliko marketa, obilje sportskih sadržaja i restorana.

  Apartmani Jelić okruženi su lepim zelenilom, maslinama i oleanderima, a u uređenom dvorištu na raspolaganju vam je i veliki gril, pa možete uživati u odličnoj atmosferi i društvu naših drugih gostiju. Predivan pogled na more, fleksiblinost u pogledu vaših potreba i funkcionalnost naših apartmana osiguraće sasvim udoban, opušten i samo vama prilagođen odmor na prelepim plažama Baške Vode.